Trójmiasto wzbogaciło się o nową restaurację, w której perfekcyjne wnętrze jest równie ważne, co wysmakowane menu. Wystrój Seafood Station jest inspirowany kultowymi targami i halami rybnymi rodem ze spalonej słońcem Brazylii.
Dopracowane detale wnętrza Seafood Station wraz z nawiązaniami do architektury historycznego Sopotu zachęcają, by – wzorem kultury południowców – oddać się nieskończonemu biesiadowaniu. Menu restauracji opiera się na najwyższej jakości owocach morza, rybach i mięsie – wszystko serwowane w połączeniu z sezonowymi i regionalnymi produktami.
Proponowane dania są przygotowywane zgodnie z filozofią freash & slow food, co dodatkowo podkreśla południowy charakter tego miejsca. W karcie można jednak znaleźć nie tylko klasyczne oysters Rockefeller, carpaccio z ośmiornicy, kalmary czy małże, lecz także autentyczne brytyjskie fish & chips.
SEAFOOD STATION RESTAURANT, BAR & GRILL
UL. DWORCOWA 7
SOPOT
Otwarte: pon.-niedz. 12-23
PROJEKT: SIKORA WNĘTRZA